Hemmeland LIVE! 18 Mei 2023

Locatie Hemmeland
Dit jaar is het dan eindelijk zover!
Niet alleen de locatie veranderd dit jaar maar ook de naam de Koperen Vis LIVE zal vanaf nu Hemmeland LIVE gaan heten.

het evenement zal verhuizen vanuit de binnenhaven naar misschien wel het mooiste plekje van Waterland namelijk hét Hemmeland!
Een prachtig recreatie gebied in Monnickendam.

Uiteraard zal dit evenement net als de Koperen Vis LIVE plaatsvinden op Hemelvaartdag dit jaar 18 mei van 14:00 tot 00:00.

Het evenement zal een meer festival gehalte krijgen met dit jaar maar liefst 2 podia's met natuurlijk 1 indrukwekkende mainstage! Maar ook is er gedacht aan een uitgebreid foodplein, reuzenrad en andere vermakende amusumenten!

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl

Aan alles is gedacht!

Vip-Tickets:
de viptickets zijn inmiddels uitverkocht en niet meer te koop helaas, voor sponsoren hebben wij aantrekkelijke pakketen samengesteld in combinatie met een plek op het daarvoor gereserveerde Vip-Deck. Wil jij dus aanwezig zijn met jouw relaties of medewerkers neem dan contact op via info@hemmelandlive.nl

Kluisjes;
Op het evenementen terrein direct bij binnenkomst vind je de lockers handig om spullen in op te bergen. (deze kluisje zijn beperkt beschikbaar)

Foodplein;
Het evenement is van 14:00 - 00:00 dus goed eten mag niet ontbreken, er is keuze uit verschillende foodtruck's

Podia's;
Er zal een indrukwekend podia gebouwd worden en een gezellige (roze)opblaaskerk hierin zal de silent disco plaatsvinden, iets wat je meegemaakt moet hebben!

Line-Up
De artiesten line-up is nog nooit zo spectaculair geweest als dit jaar!
met o.a. Wolter Kroes, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin, Mart Hoogkamer, John West, Monique Smit, Joel Borelli, Danny Nicolay, DJ Michael FD, DJ Marco Bos en de band Vangrail!
'The best for last' is niet het geval dit jaar het zijn allemaal toppers en deze beginnen al om 14:00!

Circulair Event Aanpak
Tijdens dit evenement werken wij samen met KRAS RECYCLING uit Volendam, er zullen tijdens het evenement schoonmaak teams aanwezig zijn, Er zullen meerdere afval containers zijn waarbij het afval gescheide ingeleverd zal worden. Deze schoonmaak teams zullen goed zichtbaar zijn en hier extra op toe zien.

Statiegeld Systeem
Tijdens het evenement zal er gebruik worden gemaakt van een statiegeld systeem iets wat wij als organisatie lang tegengehouden omdat dit een lastig is voor bezoeker en organisatie. anno 2023 kunnen wij hier niet meer omheen en wordt dit vanuit de gemeente verplicht gesteld. wij willen niets liever dan vervuiling tegen gaan dus ook hier hebben wij een oplossing voor bedacht. bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker 2 statiegeld muntjes dit zorgt ervoor dat jullie nooit een bekerjte hoeft te kopen maar gewoon kan omruilen voor een schone/nieuwe beker.

Wij gaan samen met jullie de vervuiling tegen!

Reuzenrad
Tijdens het evenement is er een festivalwheel aanwezig vanuit dit reuzenrad heb je niet alleen prachtig over het festival maar ook over Monnickendam, Marken en Volendam!

Karaoke;
Toch liever zelf zingen? Dat kan natuurlijk ook bij onze karaoke caravan!

Kiss & Ride
Laat je lekker afzetten op 18 mei bij aankomst het Hemmeland zal je direct aankomen bij de Kiss & Ride vanaf daar is het nog maar enkele minuten lopen naar het evenement!

Taxi
Na afloop zal er een taxi standplaats zijn, echter zullen er niet voldoende taxi's zijn om alle bezoekers gelijktijdige weg te brengen. voorkeur is dus de pendelbussen, openbaar vervoer, of nog beter diegene die je ook gebracht heeft ;-)!

Fiets
Misschien wel de beste optie!? Op de fiets naar dit evenement, stap direct voor het evenement af, hier is een ruime stalling voor je fiets aanwezig goed verlicht maar wel onbeschermd.

openbaar vervoer
Direct aan het hemmeland vind je de bushalte richting Marken en Amsterdam houd rekening met de zondags regeling inverband met Hemelvaartsdag!

Een groot deel van de tickets is al verkocht in de early- bird actie (uitverkocht)
Voor alle late vogels hebben wij nog een beperkt aantal Late-Bird tickets!

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl