Hemmeland LIVE! 9 Mei 2024

Locatie Hemmeland

Denk je aan Hemelvaartdag dan denk je aan Hemmeland LIVE!

Vorig jaar was fantastisch maar dat gaan wij dit jaar overtreffen..!
Én wel op 9 mei '24 (Hemelvaartdag) dezelfde locatie maar dan nog spectaculaider!

Ruim 15 artiesten én twee podia's!

Start ticket verkoop 15 december 2023

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl

Aan alles is gedacht!

Vip-Tickets:
Er zijn een berperkt aantal VIP-Tickets aanwezig, voor meer informatie over mogelijkheden en de VIP-pakketen kunt u contact met ons opnemen via info@hemmelandlive.nl of 0611400298

Kluisjes;
Op het evenementen terrein direct bij binnenkomst vind je de lockers handig om spullen in op te bergen. (deze kluisje zijn beperkt beschikbaar)

Foodplein;
Het evenement is van 14:00 - 00:00 dus goed eten mag niet ontbreken, er is een ruime keuze uit verschillende foodtruck's

Podia's;
Er zal een indrukwekend podia gebouwd worden en een gezellige 2e stage zijn spoeciaal voor onze apres ski liefhebbers!!

Line-Up
De artiesten line-up is nog nooit zo spectaculair geweest als dit jaar!
'The best for last' is niet het geval dit jaar het zijn het allemaal toppers en deze beginnen al om 14:00 dus zorg dat je optijd bent!

Circulair Event Aanpak
Tijdens dit evenement werken wij samen met KRAS RECYCLING uit Volendam, er zullen tijdens het evenement schoonmaak teams aanwezig zijn, Er zullen meerdere afval containers zijn waarbij het afval gescheide ingeleverd zal worden. Deze schoonmaak teams zullen goed zichtbaar zijn en hier extra op toe zien.

Statiegeld Systeem
Tijdens het evenement zal er gebruik worden gemaakt van een statiegeld systeem iets wat wij als organisatie lang tegengehouden omdat dit een lastig is voor bezoeker en organisatie. anno 2024 kunnen wij hier niet meer omheen en wordt dit vanuit de gemeente verplicht gesteld. wij willen niets liever dan vervuiling tegen gaan dus ook hier hebben wij een oplossing voor bedacht. bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker 2 statiegeld muntjes dit zorgt ervoor dat jullie nooit een bekerjte hoeft te kopen maar gewoon kan omruilen voor een schone/nieuwe beker.

Wij gaan samen met jullie de vervuiling tegen!

Leeftijd
Hemmeland LIVE is voor de hele familie! DUS, voor alle leeftijden!
Maar wel onder begeleiding van een volwassen persoon, Ook tijdens dit evenement is drank onder de 18 niet toegestaan, bij constatering zul je dan ook direct van het terrein verwijderd worden.

Karaoke;
Toch liever zelf zingen? Dat kan natuurlijk ook bij onze karaoke caravan!

Kiss & Ride
Laat je lekker afzetten op 9 mei bij aankomst het Hemmeland zal je direct aankomen bij de Kiss & Ride vanaf daar is het nog maar enkele minuten lopen naar het evenement!

Taxi
Na afloop zal er een taxi standplaats zijn, echter zullen er niet voldoende taxi's zijn om alle bezoekers gelijktijdige weg te brengen. voorkeur is dus de pendelbussen, openbaar vervoer, of nog beter diegene die je ook gebracht heeft ;-)!

Fiets
Misschien wel de beste optie!? Op de fiets naar dit evenement, stap direct voor het evenement af, hier is een ruime stalling voor je fiets aanwezig goed verlicht maar wel onbeschermd.

openbaar vervoer
Direct aan het hemmeland vind je de bushalte richting Marken en Amsterdam houd rekening met de zondags regeling inverband met Hemelvaartsdag!

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl