Hemmeland LIVE! 9 Mei 2024

Locatie Hemmeland

Hemelvaartsdag 2024 is het weer zover Hemmeland LIVE!
Ga uit je dak van 14:00 tot 00:00!
Na het overweldigende succes van de 2023-editie van Hemmeland LIVE keert hét Hemelvaartsevenement van Noord-Holland terug naar recreatiegebied Hemmeland in Monnickendam.
Op 9 mei a.s. wordt de mooiste locatie van de regio wederom omgetoverd tot een groot festivalterrein met alleen de állerbeste artiesten van eigen bodem!

Dit jaar met maar liefst 2 podia’s met optredens van onder anderen: TINO MARTIN, EMMA HEESTERS, JOËL BORELLI, YVES BERENDSE, JOHN WEST, WESLY BRONKHORST EN MONIQUE SMIT en wat te denken van één van de populaiste DJ’s van dit moment: LA FUENTE!

Dit Waterlandse festival mag je dus niet missen, tot 9 mei!

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl

Aan alles is gedacht!

Vip-Tickets:
Er zijn een beperkt aantal VIP-Tickets beschikbaar, voor meer informatie en mogelijkheden over de VIP-pakketen kunt u contact met ons opnemen via info@hemmelandlive.nl of 0611400298

Kluisjes;
Op het evenementen terrein direct bij binnenkomst vind je de lockers, handig om spullen in op te bergen. Tip: Huur alvast online je kluisje! (deze kluisje zijn namelijk beperkt beschikbaar)

Foodplein;
Het evenement is van 14:00 - 00:00 dus goed eten (voor iedereen!) mag niet ontbreken, er is een ruime keuze uit verschillende foodtruck's,

Podia's;
Er zal net als afgelopen editie een indrukwekend podia gebouwd worden! En dit jaar zelfs 2 indrukkende stages!

Line-Up
De artiesten line-up is nog nooit zo spectaculair geweest als dit jaar!
'The best for last' is niet het geval dit jaar! Het zijn namelijk allemaal toppers en deze beginnen al om 14:00 dus zorg dat je optijd bent!

Circulair Event Aanpak
Tijdens dit evenement werken wij samen met KRAS RECYCLING uit Volendam. Al het afval zal gescheide ingezameld worden en grotendeels ook recycled worden. Ons schoonmaak team zal niet alleen goed zichtbaar zijn maar ook toezien op deze afscheiding.

Statiegeld Systeem
Tijdens het evenement zal er gebruik worden gemaakt van een statiegeld systeem iets wat wij als organisatie lang tegengehouden omdat dit lastig is voor bezoeker en organisatie. Anno 2024 kunnen wij hier niet meer omheen en wordt dit vanuit de gemeente verplicht gesteld. wij willen niets liever dan vervuiling tegen gaan, dus ook hier hebben wij een oplossing voor bedacht.
Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker 2 statiegeld muntjes dit zorgt ervoor dat jullie nooit een bekertje hoeft te kopen maar gewoon kan omruilen voor een schone/nieuwe beker.

Wij gaan samen met jullie de vervuiling tegen!
(de oude beker wordt 100% recyclet.

Leeftijd
Hemmeland LIVE is voor de hele familie! DUS, voor alle leeftijden!
Maar wel onder begeleiding van een volwassen persoon, Ook tijdens dit evenement is drank onder de 18 niet toegestaan, bij constatering zul je dan ook direct van het terrein verwijderd worden.

Karaoke
Toch liever zelf zingen? Dat kan natuurlijk ook bij onze karaoke stages en steel zelf de SHOW!!

Kiss & Ride
Laat je lekker afzetten op 9 mei bij aankomst het Hemmeland zal je direct aankomen bij de Kiss & Ride vanaf daar is het nog maar enkele minuten lopen naar het evenement!

Pendelbus
De beste optie om naar Hemmeland LIVE te komen én weer veilig naar huis te gaan is de disco-pendelbus! boek je tickets snel via www.kermisexpress.nl

Taxi
Na afloop zal er een taxi standplaats zijn, echter zullen er niet voldoende taxi's zijn om alle bezoekers gelijktijdige weg te brengen. voorkeur is dus de onze pendelbussen, openbaar vervoer, of diegene die je ook gebracht heeft ;-)!

Fiets
Woon je in de buurt? Gebruik dan de fiets naar dit evenement, stap direct voor het evenement af, hier is een ruime fietsenstalling vaanwezig goed verlicht.

Openbaar vervoer
Direct aan het hemmeland vind je de bushalte richting Marken en Amsterdam houd rekening met de zondags regeling inverband met Hemelvaartsdag!

Bestel je ticket

Heb je vragen of wil je aanwezig zijn met jouw team/bedrijf mail ons dan op info@HemmelandLIVE.nl