Arrival: Departure:

Harbour Suites Boutique Hotel

Harbour Suites is een onderdeel van de Koperen Vis en bevindt zich op één van de mooiste plekken in Monnickendam, direct in het centrum met uitzicht overde haven van Monnickendam. Heerlijk ontbijten en dineren kan bij de Koperen Vis.

Alle Suites zijn voorzien van een zithoek, een flatscreen-Smart TV luxe badkamer met stortdouche (keuze uit kamers met bad/ kingsize bed) een haardroger en luxe Rituals verzorgings producten. U heeft via een tablet toegang tot de fietsverhuur, sloepverhuur, bezienswaardigheden en direct contact met de receptie. alle kamers hebben prachtig uitzicht op het centrum en de haven van Monnickendam met gezellige aan de haven grensende terrasjes. Edam, Volendam, Marken en amsterdam op fiets afstand of met een paar minuten bereikbaar met het openbaar vervoer. afmeren met uw eigen boot is bij ons hotel ook mogelijk.

Deluxe 2 persoons Suite

Ruim en stijlvol opgezet, luxe badkamer met stortdouche inclusief Rituals verzorgingsproducten, al onze Suites hebben prachtig uitzicht over de haven van Monnickendam

Superior Suite

met bad én stortdouche inclusief Rituals verzorgings producten, al onze Suites hebben prachtig uitzicht over de haven van Monnickendam!

Deluxe 2 persoons Suite

Met stortdouche inclusief Rituals verzorgingsproducten, al onze kamers hebben prachtig uitzicht over de haven van Monnickendam!

Kingsize bedstee Superior Suite

Met bad én stortdouche inclusief Rituals verzorgingsproducten, deze suite bestaat uit 2 verdiepingen en geeft het mooiste uitzicht op onze prachtige centrum en haven van Monnickendam

Deluxe Junior Suite

Met stortdouche inclusief Rituals verzorgingsproducten, al onze suites hebben prachtig uitzicht over de haven van Monnickendam!