De Jan Haring Race

Een jaarlijks terugkerend evenement en inmiddels een begrip voor velen die van een feestje houden. De Jan Haring Race wordt altijd gehouden tijdens het eerste weekend van de maand juli (vrijdag, zaterdag en zondag). Tijdens dit zeilevenement is het hele weekend feest, met elke dag live muziek. Ook hier geldt: entree is gratis.

Met een zeer brede doelgroep is de Koperen Vis meer dan alleen een eetgelegenheid. Op vrijdag en zaterdag is de Koperen Vis na het diner (22.00 uur) een gezellige uitgaansgelegenheid met regelmatig optredens van bekende zangers en DJ's. Ook worden er regelmatig grote evenementen georganiseerd waaronder jaarlijks de Koperen Vis LIVE in de binnenhaven van Monnickendam (Hemelvaartsdag), een gezellig evenement voor iedereen! Tijdens de Koperen Vis LIVE wordt de historische binnenhaven omgetoverd tot een feestlocatie, met een groot podium in de haven. Van 15.00 tot 00.00 uur zijn er meer dan 15 optredens van de meest gezellige (bekende) zangers en zangeressen van Nederland!

Dit jaar vieren wij het 10 jarige jubileum van de Koperen Vis LIVE en dat gaan we nóg grootser doen op recreatie gebied het Hemmeland.